Over mij


Ik ben Michelle de Vries, getrouwd met Erik en moeder van drie knappe mannen.


In februari 2023 ben ik geslaagd voor de opleiding Neuro Emotionele Integratie ook wel afgekort als NEI. De afgelopen jaren heb ik zelf flinke stappen gezet in mijn rouwverwerking.

Mijn vader is overleden toen ik 15 was en ik heb het verdriet altijd weggestopt. Het hoort er nou eenmaal bij, totdat mijn lijf zei dit gaat niet goed. Op een verjaardag kwam ik Mirjam tegen. Zij heeft mij in een mooi NEI traject geholpen om blokkades in mijn lichaam op te lossen. Veel mensen denken, rouwen dat doe je even en dan ga je weer door. Voor mij en ik denk voor heel veel mensen geldt dat niet. Natuurlijk gaan we door maar onbewust blijft er iets knagen. Ik had bijna dagelijks hoofdpijn, was depressief en heb vele therapieën gevolgd en artsen bezocht. Nu na deze nei sessies heb ik weken dat ik geen hoofdpijn heb, ben ik van mijn anti depressiva af en kan ik zeggen dat ik me voor het eerst gelukkig voel! En wat ik heel erg fijn vond, ik hoefde niet te praten. Je komt met een klacht en je gaat op zoek naar waar die vandaan komt. Er is een wereld voor me open gegaan. Daarom heb ik besloten dat ik heel graag ook andere mensen zou willen helpen en ben ik begonnen met de opleiding tot NEI coach.


NEI is voor mij life changing geweest! Het leven is echt leuk, natuurlijk heb ik ook wel eens een mindere dag maar die mogen er nu zijn en overheersen niet mijn hele leven. Ik hoop dat ik jou ook mag helpen om stappen te maken naar een jij 2.0!


Zitten er kosten aan verbonden? Ja, het enige wat ik je mee kan geven is dat nei voor mij elke cent waard was, en is want ook ik loop af en toe nog tegen dingen aan en trek dan aan de bel. Je gaat ook naar de kapper om je haren te laten knippen en verven zodat je er beter uitziet. Hoe fijn is het dan dat je je straks niet alleen er van buiten mooi uitziet maar je het ook voelt van binnen!

Het fijne van NEI is dat als je het probleem oplost je niet elke 6 weken terug hoeft te komen ;) En je voelt je beter.Reviews

NEI


Wat een bijzondere ervaring heb ik mogen beleven. Heel bijzonder om weer 100 % jezelf te kunnen zijn. Zit vol met energie na deze NEI behandeling. Er is een druk van mijn schouders af gevallen.


Michelle bedankt voor deze NEI THERAPIE!


Je bent een topper.


Gisteren ging ik langs bij Michelle. Zij heeft me kennis laten maken met NEI therapie. Wat een bijzondere ervaring! Vol energie ging ik daar de deur uit! Ik kan er heel veel over proberen uit te leggen, maar mijn tip is vooral; ga het zelf ervaren!!! Michelle is een fijne, kundige, lieve, betrokken vrouw, die echt de tijd voor je neemt. En dat wat ze doet is heel bijzonder!


Wij zijn middels adoptie de gelukkige ouders geworden van drie prachtige kinderen.

In de weken van kennismaking merkten wij dat het voor de kinderen zeer lastig was om op ons te durven vertrouwen.

Door het gebrek aan vertrouwen, angst en de taalbarrière kregen wij te maken met explosief, onvoorspelbaar en agressief gedrag.

Dankzij Michelle en NEI kwam er een doorbraak. De kinderen werden steeds rustiger en het explosieve gedrag verdween. Ook wij voelden ons rustiger en er kwam steeds meer vertrouwen. Vertrouwen in onszelf en op betere tijden samen, samen als gezin.

Nu mogen wij bouwen aan een gelukkige toekomst in Nederland.

Michelle, dankjewel voor al je hulp!


Een echte aanrader. Weg met je emotionele bagage. Afrekenen met gedoe waar je eigenlijk al heel lang vanaf wilde. Weg met de pijn die dat veroorzaakte. Niks engs, geen diepgaande gesprekken die je al 100x hebt gehad…….

Gewoon doen en Michelle is een schat


Voor mijn nei sessie bij Michelle was ik op zoek naar rust, in mijn hoofd en in mijn lijf. Ik was deze rust en de kracht in mijzelf al heel lang kwijt. Wat een openbaring... door de fijne persoon die Michelle is, was ik gelijk op mijn gemak en liet het ' over me heen komen'. Tijdens de sessie voelde ik letterlijk de kracht terugkomen. Er is sindsdien een rust over me gekomen, waardoor ik alles veel beter aankan. Al jaren waren mijn schouders opgetrokken van de spanning, die blijven nu naar beneden. Ik ervaar het niet alleen zo, mensen om mij heen zien ook dat ik veel meer rust over me heb. Na mijn super positieve ervaring zijn mijn beide kinderen ook geweest. Ook zij hebben het als heel positief ervaren. Ik raad het echt iedereen aan die weer in zijn of haar eigen kracht wil komen! Michelle is een topper!!!

NEI therapie


Door de behandeling die Michelle gegeven heeft kwam er zoveel meer rust en energie terug. Raad het iedereen aan. 😃👍